• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Home
  • Política de privacitat

Política de privacitat

Política de privacidad

D'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades personals que s'obtinguin com a conseqüència de la recollida a través d'aquesta web, seran incorporades i tractades en els fitxers el titular és Jordi Loscos Arenas.

Tractament de les dades

L'Usuari garanteix que les Dades Personals facilitades a són veraces i correctes, fent-se responsable de comunicar a aquesta qualsevol modificació en els mateixos. La confidencialitat de les dades aportades pels nostres usuaris, aquesta garantida, i les dades seran emprada per facilitar la tramitació consultes, contactes i enviar informació sobre serveis que puguin resultar del seu interès.

Finalitat i cessió de dades

Les dades personals seran tractades amb la finalitat de gestionar, administrar i prestar els serveis que el Dr. Jordi Loscos Arenas ofereix als seus usuaris.

Ús de galetes

D'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades personals que s'obtinguin com a conseqüència de la recollida a través d'aquesta web, seran incorporades i tractades en els fitxers el titular és Jordi Loscos Arenas. Tractament de les dades L'Usuari garanteix que les Dades Personals facilitades a són veraces i correctes, fent-se responsable de comunicar a aquesta qualsevol modificació en els mateixos. La confidencialitat de les dades aportades pels nostres usuaris, aquesta garantida, i les dades seran emprada per facilitar la tramitació consultes, contactes i enviar informació sobre serveis que puguin resultar del seu interès. Finalitat i cessió de dades Les dades personals seran tractades amb la finalitat de gestionar, administrar i prestar els serveis que el Dr. Jordi Loscos Arenas ofereix als seus usuaris. Ús de galetes La nostra web utilitza cookies, petits fitxers de dades que es generen en l'ordinador de l'usuari i que ens permeten obtenir la següent informació:

  • La data i hora de l'última vegada que l'usuari va visitar el nostre web.
  • Elements de seguretat que intervenen en el control d'accés a les àrees restringides.

L'usuari té l'opció d'impedir la generació de cookies, mitjançant la selecció de la corresponent opció al seu programa navegador. No obstant això, no ens responsabilitzem de que la desactivació dels mateixos impedeixi el bon funcionament de la pàgina.

Exercici de drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició

Podrà dirigir les seves comunicacions i exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició en l'adreça de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.